Fostul sef al Protocolului Prezidential din perioada mai 1997-1998, Florin Vodita, a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului, printr-o decizie semnata de primul-ministru Calin Popescu Tariceanu. Din 1990 si pana
Fostul sef al Protocolului Prezidential din perioada mai 1997-1998, Florin Vodita, a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului, printr-o decizie semnata de primul-ministru Calin Popescu Tariceanu. Din 1990 si pana in prezent, Florin Vodita si-a desfasurat activitatea in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la Ambasada Romaniei la Londra, la Departamentul pentru Integrare Europeana din cadrul Guvernului Romaniei (prin detasare), la Directia de OSCE si Cooperare Regionala - MAE la Directia Cooperare Regionala si Politici Economice - MAE, si la Ambasada Romaniei la Berlin. Din mai 1997, timp de un an, in perioada mandatului lu Emil Constantinescu, Florin Vodita a fost consilier de stat, seful Protocolului Prezidential la Presedintia Romaniei, iar ulterior a indeplinit, pana la sfarsitul anului 1998, functia de consilier de stat pentru relatii financiar-bancare internationale al primului-ministru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.