Nationala tarii noastre a terminat nedecis, 26-26, meciul cu Norvegia, primind gol cu doua secunde inainte de final. Tricolorele au ratat, astfel, calificarea in semifinalele turneului din Danemarca.       Dupa neasteptata infran
Nationala tarii noastre a terminat nedecis, 26-26, meciul cu Norvegia, primind gol cu doua secunde inainte de final. Tricolorele au ratat, astfel, calificarea in semifinalele turneului din Danemarca.       Dupa neasteptata infrangere suferita in fata Frantei, scor 24-25, Romania era obligata sa invinga Norvegia pentru a ocupa unul din primele doua locuri in grupa B, care asigurau prezenta in penultimul act al competitiei. Meciul a stat in permanenta sub semnul echilibrului, ambele echipe trecand pe rand la conducere, dar nu la mai mult de 1-2 goluri.     SATURATIE. Conduse cu 25-23 in minutul 55, fetele noastre au revenit spectaculos, trecand din nou in avantaj, 26-25.  Avand ultimul atac, scandinavele au provocat eliminarea Aureliei Bradeanu si Adinei Meirosu, ultima vazand cartonasul rosu pentru un fault in urma caruia Norvegia a primit o aruncare de la 7 metri. Antrenorul Gheorghe Tadici a protestat, fiind si el trimis in tribuna. Norvegiencele au inscris cu doua secunde inainte de sfarsit si meciul s-a incheiat 26-26. Golurile echipei noastre au fost marcate de Gogarla (8), Bese (6), Galca (6), Meirosu (2), Nechita (2), Maier (1) si Bradeanu (1). Astfel, Romania paraseste competitia inca din faza grupelor, dupa ce la editia de anul trecut a jucat finala, pierduta cu 29-28 in fata Rusiei. Presedintele FRH, Cristian Gatu, a pus acest esec pe seama saturatiei, pe care jucatoarele o resimt, din cauza numarului mare de meciuri cu miza disputate in ultimul timp, motiv pentru care programul echipei pana la Campionatul Mondial va trebui sa fie revizuit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.