La putin timp dupa obtinerea calificarii la Euro 2008, viitorul selectionerului Victor Piturca pe banca tehnica a tricolorilor a devenit principalul subiect pentru oficialii FRF si pentru simpli suporteri.     Dezvaluite in presa ultime
La putin timp dupa obtinerea calificarii la Euro 2008, viitorul selectionerului Victor Piturca pe banca tehnica a tricolorilor a devenit principalul subiect pentru oficialii FRF si pentru simpli suporteri.     Dezvaluite in presa ultimelor zile, ofertele pe care le-a primit Piturca dupa ce a calificat nationala au fost confirmate de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, recunoscut drept unul dintre apropiatii selectionerului. Mai mult, in cateva interventii televizate, "Corleone" a sustinut ca reprezentantii unui club important din Europa se afla deja la Bucuresti si incearca sa obtina semnatura acestuia. Una dintre variantele vehiculate insistent este aceea ca Piturca ar fi dorit la carma nationalei Elvetiei, care gazduieste Euro 2008 impreuna cu Austria.     SALARIU. Contractul lui Piturca va expira in vara lui 2008, dar, conform unor surse, actul respectiv contine o clauza conform careia intelegerea se prelungeste automat cu inca doi ani in cazul calificarii la Campionatul European. "Domnule, daca FRF ii da peste doua milioane de euro lui Piturca, atunci acesta nu pleaca. De fapt, va spun sincer ca nu pleaca nici daca i se va da un milion doua sute de mii de euro. Mie mi se pare o suma rezonabila. La urma urmei, nu sunt din banii pe care i-a castigat tot el? Mi se pare normal sa i se dea suma asta, si atunci veti vedea ca nu va pleca", a declarat Dragomir. "Piturca a primit o ofera de la nationala Elvetiei. Sunt printre singurii care stiu asta si l-am sfatuit sa ramana. Sunt in tara unii de la o echipa foarte mare, care vor sa-l ia pe Piturca. Dar nu e vorba despre Lens, asa cum am citit prin ziare", a mai completat boss-ul LPF.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.