CFR si Unirea Urziceni sint despartite de un punct pe primele doua locuri din ierarhia Ligii I.

CFR Cluj si Unirea Urziceni vor juca primul derby al campionatului, in sensul strict al cuvintului britanic, care reprezinta partida dintr
CFR si Unirea Urziceni sint despartite de un punct pe primele doua locuri din ierarhia Ligii I.

CFR Cluj si Unirea Urziceni vor juca primul derby al campionatului, in sensul strict al cuvintului britanic, care reprezinta partida dintre ocupanta primului loc si detinatoarea pozitiei secunde. Inaintea partidei dintre cele doua formatii, aflate la un punct distanta, presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a fost suspendat pentru doua etape, ca urmare a eliminarii de la meciul contra Politehnicii Iasi. Gruparea antrenata de Ionut Popa si-a propus sa produca marea surpriza simbata, contra Rapidului, tehnicianul moldovean fiind convins ca Poli are puterea de a le administra rapidistilor prima infringere din campionat. Partida de la Iasi consemneaza si revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnica. Cel mai probabil, tehnicianul va fi injurat de suporterii visinii, care si-au facut incalzirea pe tot parcursul amicalului cu Electrosid Titu. Dinamovistii cred ca au renascut dupa perioada de pauza prilejuita de meciurile nationalei, considerind ca, incepind cu meciul de la Tirgu Jiu, fiecare partida devine decisiva pentru a reveni in topul clasamentului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.