In perioada 18-21 octombrie, la Sala Palatului se desfasoara a III-a editie a Targului International de Apartamente Condominium. Evenimentul reuneste peste 75 de companii imobiliare, care  prezinta publicului oferta a 83 de ansambluri rezidentia
In perioada 18-21 octombrie, la Sala Palatului se desfasoara a III-a editie a Targului International de Apartamente Condominium. Evenimentul reuneste peste 75 de companii imobiliare, care prezinta publicului oferta a 83 de ansambluri rezidentiale. De asemenea, in cadrul targului vor fi prezentate posibilitati de investitii imobiliare in tari precum Bulgaria, Germania, Grecia si sunt lansate 15 proiecte noi.
Suprafata de expunere reuneste investitii in complexuri imobiliare de peste 3,3 miliarde euro, in Romania, si de circa 100 milioane de euro in strainatate.
Majoritatea apartamentelor, expuse la targ, peste 14.000 de unitati, se afla in dezvoltare in Bucuresti. Restul de 9.000 de unitati expuse ofera vizitatorilor targului posibilitatea de a-si achizitiona o locuinta la mare, aproape 1.600 de unitati (valoarea estimata la 220 milioane de euro), la munte, aproximativ 600 de unitati (valoarea estimata la 110 milioane de euro), sau in diferite localitati din proximitatea Capitalei, unde se construiesc peste 6.300 de apartamente, totalizand 1,5 miliarde euro.Salonul Condominium-Deco este noutatea targuluiNoutatea celei de-a treia editii a Targului International de Apartamente este reprezentata de Salonul Condominium-Deco. Acest salon ofera publicului cele mai noi solutii si tendinte in amenajarea si decorarea apartamentelor noi. Oferta de decoratiuni interioare a Salonului Condominium-Deco completeaza stilul noilor unitati locative aparute pe piata rezidentiala, conferind publicului o imagine asupra noilor directii urmate de amenajarile interioare.
Condominium reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara romaneasca: firme care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, al arhitecturii si decoratiunilor interioare, precum si pe cele din domeniul financiar-bancar.
Organizatorii targului Condominium sunt Proactive Business Communication si Plus Media, companii de PR si organizare de evenimente, cu experienta de peste 6 ani pe piata.RealTime participa la targ in calitate de partener oficialCompania imobiliara RealTime participa in pozitia de partener oficial la targul de apartamente Condominium. RealTime este prezenta in cadrul acestui targ la standurile 25 si 16, pe o suprafata de 40 mp, si promoveaza in exclusivitate 5 proiecte imobiliare: Oxygen, Mediteraneo, Aleea cu Magnolii, Manta Rezidential si Magnolia. "Dintre toate manifestarile de gen, am decis sa participam la Targul de Apartamente Condominium din mai multe motive. La editiile trecute, atat organizarea, cat si rezultatele au fost excelente. Oamenii vin sa se informeze, sa afle care este pulsul pietei imobiliare, dar multi stiu exact ceea ce cauta. Noi venim in intampinarea lor cu oferte inedite, noi. De curand, compania noastra a realizat un studiu pe site-ul www.realtime.ro privind preferintele romanilor in ceea ce priveste gradul de vechime al unei locuinte. Din acest studiu a reiesit ca cei mai multi romani doresc locuinte noi. Pentru acestia, lansam campania < Primesti 5.000 euro >. Fiecare persoana care va semna rezervarea pana la 31 octombire va beneficia de o reducere de 5.000 euro", a declarat Cristina Rosca, manager al Departamentului Corporate&Residential din cadrul RealTime.
Conform sondajului privind preferintele romanilor pentru locuinte, din punct de vedere al vechimii acestora, realizat de compania imobiliara RealTime, 53,4% dintre respondenti prefera sa achizitioneze o locuinta intr-un imobil nou, 31,7% intr-un imobil vechi, iar 13,9% au spus ca nu are importanta daca imobilul este vechi sau nou. "Motivele pentru alegerea unei locuinte noi pot fi multiple: de la calitatea constructiei cu tot ce presupune acest lucru, pana la motive psihologice pe care unii clienti ni le prezinta. In constructiile din ultima perioada exista studii complexe, tehnologie noua, utilitati adaptate unui standard modern de viata. Altfel vorbind, e si confortabil sa fii primul locatar. In plus, comunitatea se formeaza mult mai bine, fiecare aparand in peisaj cam in acelasi timp”, a declarat Cristina Rosca.Oxygen si Manta Rezidential sunt lansate in premieraCompania RealTime are o oferta larga de apartamente in toate zonele Bucurestiului, dedicate in principal segmentului peste medie si high-end. Doua dintre proiectele promovate de RealTime, Oxygen si Manta Rezidential, sunt lansate in premiera la Condominium.
Oxygen. Homes&Gardens este un proiect rezidential localizat in cartierul Tineretului, avand o valoare investitionala de 9 milioane de euro. Ansamblul este dezvoltat de compania New York Trust, membra a grupului Bonei Binian, unul dintre cei mai importanti jucatori israelieni din domeniul constructiilor. Complexul Condohotelier Manta Rezidential este plasat in Sacele, judetul Brasov, fiind situat pe malul raului Tarlung. Ansamblul va include peste 90 de cladiri, 940 de camere, 2 restaurante si 2 cafenele, cazinou, club.
In prima faza a proiectului se vor construi 9 cladiri pe o suprafata de 8,5 ha. Conform dezvoltatorului ansamblului, compania Noble House Development, valoarea investitiei, pentru prima etapa de executie, se ridica la 13 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.