Cei mai galonati exponenti ai medicinei romanesti“- asa ii prezinta comunicatul Colegiului pe profesorii Sinescu si Tulbure. Initial am crezut ca-i ia peste picior, cel putin in cazul Sinescu galoanele putand fi o aluzie la gradele de pe umar.
Cei mai galonati exponenti ai medicinei romanesti“- asa ii prezinta comunicatul Colegiului pe profesorii Sinescu si Tulbure. Initial am crezut ca-i ia peste picior, cel putin in cazul Sinescu galoanele putand fi o aluzie la gradele de pe umar. Apoi mi-a venit in minte povestea lui Cioaca, politistul din Brasov. Omul a reclamat disparitia sotiei, normal, unor colegi, al caror prim impuls a fost s-o injure pe avocata: cum de-a parasit, nenorocita, asa mandrete de barbat? Prima reactie a „colegilor“ din CMR a fost sa-l injure pe doctorul Patriarhului. Cum si-a permis respectivul sa dezvaluie presei ca pacientul lua medicamente care cresc riscul de hemoragie? Colegii-politisti din Brasov au efectuat cercetari „temeinice“, afland cat zahar pune Cioaca in cafea si ce apa plata tine in camara. Abia cand procurorii de la Bucuresti au preluat cazul s-a ostenit cineva sa caute urme de sange sau de violenta. Si anchetatorii Colegiului Medicilor spun ca au cercetat toate documentele, fila cu fila. Documente, evident, puse la dispozitie de echipa operatorie: foile de observatie scrise chiar de catre cei anchetati si buletinele de analiz e parafate de subordonatii celor doi „galonati“. Martorii neutri nu sunt audiati si nici nu e nevoie de ei atata vreme cat avem declaratiile anchetatilor. Patriarhul nu a semnat nimic, dar il putem crede pe cuvant pe chirurg, care ne asigura ca era bine informat asupra riscurilor. Inregistrare video nu s-a facut, desi turnul endoscopic e special prevazut cu recorder, pe care chirurgii il folosesc pentru a elimina suspiciunile cand pacientul e nemultumit sau, ca in cazul de fata, mort.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.