Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au fost luati pe nepregatite de venirea pe lume a primului lor copil impreuna, Mihai. Miercuri dupa-amiaza, cånd pe Adriana au apucat-o contractiile, si-au dat seama ca apartamentul in care locuiesc nu est
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au fost luati pe nepregatite de venirea pe lume a primului lor copil impreuna, Mihai. Miercuri dupa-amiaza, cånd pe Adriana au apucat-o contractiile, si-au dat seama ca apartamentul in care locuiesc nu este pus la punct cu tot ce trebuie pentru a-si intåmpina bebelusul ca la carte.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se declara, in sfarsit, impliniti: miercuri seara, s-a nascut primul lor copil, un baietel de 2, 950 kilograme si 48 de centimetri lungime. Pentru ca Mihai a venit pe lume cu aproximativ zece zile mai devreme decat era asteptat, familia Prigoana nu a avut timp sa pregateasca apartamentul in care locuiesc asa cum ar fi vrut. “Am inceput sa am contractii miercuri dupa-amiaza si m-am dus la spital. Doctorita mea mi-a spus ca e posibil sa nasc, dar nu am ramas in maternitate. Am plecat acasa si a trebuit sa ma intorc seara inapoi, pentru ca durerile erau tot mai puternice. N-am apucat sa pregatesc nimic.

Mi-am luat cu mine strictul necesar, iar casa e devastata! Mama a ramas sa despach eteze mobila pentru copil, patutul si masa de infasat, asa ca am lasat in urma mea dezordine”, ne-a povestit Adriana. Taticul Silviu Prigoana s-a aratat foarte grijuliu cu aranjatul locuintei, dand telefoane sa se asigure ca totul va fi gata pana la iesirea copilului din maternitate.

Prigoana: 'E cel mai tare baietel din spital!>>
Bebelusul este perfect sanatos si a primit scorul APGAR 10, asa ca Prigoana, aflat, ieri la pranz, in vizita la maternitate, nu mai contenea cu laudele la adresa fiului sau: “E un super-bebe! Cel mai tare baietel din spital!” Adriana a trebuit sa recunoasca faptul ca baiatul seamana cu Prigoana: “E clar, seamana cu taica-sau! De aia a si venit pe lume mai devreme, e neastamparat, ca Prigoana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.