Site-ul Football.fr il lauda pe jucatorul Gabriel Torje dupa meciul de tineret Romania - Franta, de marti, scor 0-0, apreciind ca este posibil ca fotbalistul de la Poli Stiinta Timisoara sa fie noul Gheorghe Hagi al Romaniei. "Gabriel Torje este un f
Site-ul Football.fr il lauda pe jucatorul Gabriel Torje dupa meciul de tineret Romania - Franta, de marti, scor 0-0, apreciind ca este posibil ca fotbalistul de la Poli Stiinta Timisoara sa fie noul Gheorghe Hagi al Romaniei. "Gabriel Torje este un fotbalist roman, aflat in prezent sub contract cu FCU Politehnica Timisoara, echipa din prima divizie din Romania. Cu siguranta ca stiti numele lui daca sunteti pasionat de Football Manager. Insa, la 17 ani, romanul este deja un jucator foarte mediatizat in tara sa. International de tineret, acest atacant de buzunar care poate evolua si la mijloc, este deja urmarit de cluburi mari, precum Fiorentina, care ar vrea sa-l achizitioneze. Si-a gasit Romania in sfarsit noul Hagi?", se intreaba site-ul citat. Altfel, presa franceza noteaza ca echipa de tineret a "cocosilor" a obtinut la Iasi un rezultat care ar putea sa nu fie prea bun la finalul campaniei, cand Romania va avea avantajul meciurilor directe in caz de egalitate de puncte. "Echipa Frantei a evitat capcana. Franta a obtinut o remiza buna in fata Romaniei si chiar ar fi putut castiga daca lovitura de cap a lui Issiar Dia nu ar fi nimerit bara transversala. Deocamdata nu putem spune daca rezultatul este bun sau rau, pentru ca rezultatele urmatoarelor meciuri din grupa ne vor lamuri in privinta acestui aspect. Romania este principala adversara a elevilor lui Rene Girard, iar in caz de egalitate la finalul grupei, va devansa Franta, in urma rezultatului de 1-1, de la 30 mai. Francezii pastreaza insa o mare speranta de calificare pentru baraj", a notat football.fr. Le Figaro sustine ca rezultatul de la Iasi este extrem de prost pentru nationala Frantei si o transforma pe Romania in favorita Grupei a 10-a. "Pierzand doua puncte in Romania fara a marca, francezii au pierdut controlul destinului lor. Frustrati din punct de vedere tehnic, coechipierii lui Claudiu Keseru de la FC Nantes au inceput sa faca multe greseli, pentru a-i contra pe francezi, nu foarte inspirati in prima repriza. Rezultatul final a fost 0-0. Desi Franta este in fruntea grupei, acest rezultat plaseaza Romania in pozitie de forta. Va trebui sa ne bazam pe un pas fals al Romaniei pentru a incheia pe primul loc", scrie Le Figaro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.