Incepand de luni si pana duminica, Salonicul gazdieste Jocurile Europei de Sud-Est, competitie sportiva din subordinea ANS, rezervata exclusiv juniorilor. Romania, conform traditiei, este prezenta cu o delegatie numeroasa, fiind reprezentata la sapt
Incepand de luni si pana duminica, Salonicul gazdieste Jocurile Europei de Sud-Est, competitie sportiva din subordinea ANS, rezervata exclusiv juniorilor. Romania, conform traditiei, este prezenta cu o delegatie numeroasa, fiind reprezentata la sapte discipline: Atletism, baschet, volei, fotbal, lupte, taekwondo si gimnastica ritmica. Din nefericire, in ziua startului, selectionata tricolora de fotbal (sub 18 ani) a fost surclasata de catre Turcia (0-2), pentru ca la al doilea meci, programat marti, sa mai "incaseze" un 1-2 din partea Croatiei, fiind eliminata astfel din turneu. Luptele, insa, si-au trecut in cont un bronz, dar "marea confruntare" incepe de astazi, odata cu intrecerile atletice, iar vremea se prezinta teribil de binevoitoare la intalnirea cu tinerii nostri sportivi. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.