Regizorul George Lucas planuieste sa realizeze un serial de televiziune "Razboiul stelelor", "care nu va avea nimic de a face cu Luke Skywalker si Darth Vader", informeaza Los Angeles Times. Regizorul american a anuntat, marti, ca "tocmai a inceput"
Regizorul George Lucas planuieste sa realizeze un serial de televiziune "Razboiul stelelor", "care nu va avea nimic de a face cu Luke Skywalker si Darth Vader", informeaza Los Angeles Times. Regizorul american a anuntat, marti, ca "tocmai a inceput" lucrul la un serial de actiune inspirat din universul "Star Wars", o veste mare atat pentru fanii seriei SF cat si pentru retelele de televiziune care isi doresc o bucata din magia lui Lucas, care a obtinut incasari de 4,3 miliarde de dolari cu seria "Razboiul stelelor". Regizorul avertizeaza, totusi, ca serialul nu va numara printre personajele sale vreun Luke sau Anakin (Skywalker n.r.). Lucas spune ca isi asuma acest risc si crede ca va gasi o cale de comunicare cu publicul care se asteapta la mitologia SF care le este atat de cunoscuta. "Familia Skywalker nu apare in serial, acesta prezentand personaje minore", a spus Lucas intr-un interviu. "Nu are nimic de-a face cu Luke Skywalker sau Darth Vader. Este total diferit. Dar este bazat pe o idee buna si va fi si foarte amuzant", a mai spus regizorul. Lucas a glumit ca serialul va fi despre "viata robotilor", dar nu a lasat sa scape nici un indiciu despre actiune. "Universul extins" al "Razboiului stelelor" s-a concretizat pana in prezent in romane, carti de benzi desenate si jocuri care prezinta povestile cavalerilor Jedi si ale altor personaje din film. Lucas mai are un proiect de televiziune legat de "Razboiul stelelor": Lucas Animation lucreaza de patru luni la "Star Wars: The Clone Wars", un serial de animatie. Lucas, care inca nu a vandut serialul nici unui post de televiziune, a declarat ca actiunea acestuia se petrece in timpul razboiului civil intre Republica si contele Dooko. Mitica perioada nu a fost exploatata foarte mult in populara serie "Razboiul stelelor", deci "este un loc amuzant unde poti merge", a spus Lucas. "Are toate personajele principale", precum Anakin Skywalker si Obi-Wan Kenobi, a declarat regizorul, dar acestea nu vor beneficia de vocile actorilor care le-au incarnat pentru marele ecran. Serialul este gandit ca o continuare a productiei castigatoare a unui premiu Emmy "Clone Wars", care a numarat 25 de episoade, difuzate pe Cartoon Network in perioada 2003 - 2005. Prima serie a utilizat tehnici limitate de animatie, in schimb cea de acum va fi realizata cu ajutorul animatiei 3D. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.