Vicepresedintele Parlamentului german Susanne Kastner (foto) considera ca ultimele scandaluri de coruptie din Romania au dus la o scadere a increderii europenilor in persoanele aflate in functii de conducere in tara noastra, transmite Mediafax. Kastn
Vicepresedintele Parlamentului german Susanne Kastner (foto) considera ca ultimele scandaluri de coruptie din Romania au dus la o scadere a increderii europenilor in persoanele aflate in functii de conducere in tara noastra, transmite Mediafax. Kastner a declarat ieri ca si in Germania si in celelalte state membre ale UE aceste scandaluri de coruptie au fost privite cu "scandalizare". "Imaginea acestora in ochii europenilor cred ca a dus la o lipsa de incredere in fenomenul Romania. Incredere exista nu numai din punct de vedere economic, ci si din punct de vedere politic. Or, aici soclul se misca. Nu a fost vorba de o lipsa de incredere in democratie, ci de o scadere a increderii in persoane aflate in functii de conducere", a afirmat Kastner. Potrivit acesteia, justitia trebuie sa mearga inainte chiar daca fostul ministru Monica Macovei nu mai este in functie. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.