Ioan Paul al II-lea a avut o aparitie-minune in timpul unei ceremonii organizate in Polonia, pe 2 aprilie 2007, pentru a comemora implinirea a doi ani de la moartea fostului Suveran Pontif. Evenimentul a fost surprins de un fotograf aflat la fata loc
Ioan Paul al II-lea a avut o aparitie-minune in timpul unei ceremonii organizate in Polonia, pe 2 aprilie 2007, pentru a comemora implinirea a doi ani de la moartea fostului Suveran Pontif. Evenimentul a fost surprins de un fotograf aflat la fata locului (foto). Detaliile evenimentului au fost prezentate de Vatican News Service. Directorul postului de televiziune, Jarek Cielecki, un preot polonez si apropiat al lui Ioan Paul al II-lea, a mers in Polonia dupa ce a aflat ca un martor a surprins cu camera video aparitia-minune. "Se vede foarte bine imaginea unei persoane in mijlocul flacarilor si cred ca este servitorul Domnului, Ioan Paul al II-lea", a spus Cielecki. Fotografiile au fost difuzate continuu pe postul de televiziune italian si pe alte site-uri de Internet religioase. Unele dintre acestea s-au blocat din cauza numarului prea mare de vizitatori. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.