>> Unii consuma bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

>> Escapadele se termina la sectiile de politie sau la spital.

>> Politistii depisteaza zilnic cel putin un astfel de caz.

Politistii constanteni se co
>> Unii consuma bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

>> Escapadele se termina la sectiile de politie sau la spital.

>> Politistii depisteaza zilnic cel putin un astfel de caz.

Politistii constanteni se confrunta cu o multitudine de cazuri in care persoane care nu detin permis de conducere se urca la volan, fara sa tina cont ca ar putea accidenta pe cineva sau s-ar putea accidenta chiar ei. Nu de putine ori escapedele celor care se cred soferi se temina la sectiile de politie sau la spital, dupa savarsirea unor accidente. Unii considera ca, daca au permis de conducere penrtu o categorie, pot urca la volanul oricarui mijloc de transport, doar pentru ca "stiu sa conduca". Un lucru deosebit de grav este ca de multe ori cei care se cred soferi isi fac curaj inainte de a-si arata "maiestria" cu unul sau mai multe pahare de bauturi alcoolice. Conform Crinei Chirea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, raportul in astfel de cazuri este net in favoarea barbatilor. "Nu am mai depistat o femeie fara permis de foarte mult timp. Aceasta infractiune este specifica barbatilor." Cauza pentru care multi vor sa conduca si nu au posibilitatea este ca inca nu au implinit varsta majoratului si deci nu pot face scoala de soferi. Ceea ce ei ignora este ca o data ce au fost prinsi in aceasta ipostaza, mult timp nu vor mai avea ocazia sa sofeze deloc.

CONSECINTE
Depistati la inceput de saptamana

In week-end si la inceput de saptamana, politistii au depistat o serie de astfel de cazuri. Politistii din localitatea Ion Corvin au depistat un tanar de 21 de ani care conducea un autoturism fara a avea permis de conducere. si in localitatea Mihai Viteazu, un barbat de 32 de ani a fost prins la volanul unui autoturism si nu poseda permis de conducere. Cei doi sunt cerecetati in prezent de oamenii legii in stare de libertate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.