Presedintele Parlamentului European, Hans Gert Poettering, va vorbi, astazi, senatorilor si deputatilor romani, reuniti in sedinta comuna, despre semnificatia alegerilor europarlamentare. Alocutiunea sa in Parlamentul Romaniei este punctul central al
Presedintele Parlamentului European, Hans Gert Poettering, va vorbi, astazi, senatorilor si deputatilor romani, reuniti in sedinta comuna, despre semnificatia alegerilor europarlamentare. Alocutiunea sa in Parlamentul Romaniei este punctul central al vizitei in tara noastra. Intr-un recent interviu acordat ziarului nostru, Poettering a subliniat faptul ca spera ca romanii sa dea importanta cuvenita euroalegerilor si sa inteleaga ca decizia luata pe 25 noiembrie "va influenta viata de zi cu zi a cetatenilor din Romania". Vizita presedintelui Parlamentului European in Romania survine intr-un moment delicat, in care interesul pentru alegerile europarlamentare este scazut, insa mesajul sau este unul "universal", adresandu-se atat politicienilor, cat si cetatenilor, dupa cum sustine chiar el. Tot astazi, Hans Gert Poettering va participa la o masa rotunda pe tema minoritatilor cu reprezentantii lor parlamentari. Presedintele Parlamentului European se va intalni, de asemenea, cu liderii grupurilor parlamentare.

>> Vizita lui Poettering se va incheia cu o calatorie de cateva ore la Sibiu, Capitala Culturala Europeana.


10.00 lansarea campaniei anticoruptie
Palatul Parlamentului
Ministerul Justitiei organizeaza conferinta de presa care marcheaza lansarea campaniei nationale anticoruptie "Fara spaga".

11.00 conferinta de presa a centrului de informare onu
Casa ONU
Centrul de Informare ONU pentru Romania organizeaza o conferinta de presa cu ocazia lansarii Raportului mondial al investitiilor 2007, elaborat de Conferinta Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare.

11.00 prezentarea proiectelor pe 2008 a mcc
Sediul MCC
Ministrul Culturii si Cultelor va prezenta principalele proiecte si programe ale institutiei pe care o conduce propuse spre finantare de la bugetul de stat in anul 2008.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.