Fostul primar al municipiu
Lui Bacau, Dumitru Sechelariu, actualul patron al fabriciii de hartie "Letea", intentioneaza sa deschida actiune in instanta impotriva presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
Fostul edil al Ba
Fostul primar al municipiu
Lui Bacau, Dumitru Sechelariu, actualul patron al fabriciii de hartie "Letea", intentioneaza sa deschida actiune in instanta impotriva presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
Fostul edil al Bacaului intentioneaza sa recupereze in acest fel o datorie de peste 850 de milioane de lei vechi pe care unul din ziarele controlate de presedintele CJ Vrancea le are fata de tipografia "Letea". "Este vorba de ziarul Monitorul de Vrancea. Evident ca actiunea in instanta trebuie intreptata asupra conducerii ziarului insa este stiut ca acesta este controlat de PSD Vrancea, in speta de Marian Oprisan. De altfel, si in trecut el a fost cel care a intervenit personal in diverse ocazii pentru achitarea unor datorii", explica fostul primar al Bacaului. Dumitru Sechelariu mai spune ca tipografia "Letea" nu este singura societate de profil care are probleme din cauza datoriilor neonorate de presedintele CJ Vrancea. "si in Brasov au falimentat un agent economic pe care l-au lasat cu o datorie de peste un miliard de lei vechi", mai explica patronul fabricii de hartie din Bacau. La randul sau, Rodica Padureanu, directorul tipografiei "Letea", spune ca suma exacta pe care o are de recuperat de la respectivul organ de presa vrancean este de 86.154,57 de RON. "Cate probleme am avut din cauza lor, nu va puteti inchipui! Din vara nu am mai incasat de la ei niciun leu iar pana atunci veneau si ne achitau cash cate zece milioane de lei, ca la cersetori. Probleme oarecum asemanatoare am mai avut cu societatea vasluiana Pres Group (legata de Adrian Porumboiu, n.red.) care a avut de achitat fata de noi o datorie de 77.845 de Ron pentru serviciile de tiparire a ziarului Adevarul de Vaslui si cu care ne judecam acum in instanta", mai explica Rodica Padureanu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.