Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, spune ca avantajul echipei sale la meciul cu FC Sevilla, din 23 octombrie, din etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, este acela ca vor fi odihniti dupa ce partida de campionat cu Gloria Bistrita a fost ama
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, spune ca avantajul echipei sale la meciul cu FC Sevilla, din 23 octombrie, din etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, este acela ca vor fi odihniti dupa ce partida de campionat cu Gloria Bistrita a fost amanata, pe cand spaniolii nu.

"De ce joci in campionat, sa-l castigi si sa te bata apoi cu 3-1 unii din Cipru? Meciul cu Sevilla e vital pentru Steaua, se poate spune ca sacrific campionatul pentru Liga Campionilor. Am vrut neaparat sa amanam partida cu Bistrita, meciul cu Sevilla e cel mai important pentru clubul nostru, facem orice sa fie jucatorii odihniti, de-aia am si amanat in campionat. Arsenal putea fi invinsa daca jucatorii erau odihniti. Mergem la victorie la Sevilla, ei joaca duminica in campionat, Steaua nu, apoi marti cu noi, iar noi vom fi odihniti. Sper in calificarea mai departe in Liga Campionilor, nici nu e greu cu putin noroc. Acesta e obiectivul", a spus Becali, adaugand ca niciodata nu prea i-a placut Cupa UEFA, la care se va gandi doar daca Steaua pierde cu Sevilla.
Gigi Becali a afirmat ca asteapta nationala in Ghencea, adaugand ca a vorbit cu directorul general al FRF, Ionut Lupescu, si ca nu va avea pretentii financiare pentru meciurile Romaniei. Becali a mentionat ca Adrian Mutu a avut dreptate in trecut sa se supere pe suporteri, care l-au fluierat, insa crede ca acum nu se mai pune problema, iar tricolorii ar fi incurajati de un public mult mai puternic pe stadionul Steaua decat in provincie. Becali a adaugat ca suporterii huiduiau cand echipa Romaniei nu avea rezultate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.