>> Mai multe obiective de investitii in curs de executie vor imbunatati infrastructura localitatilor componente.
Consiliul local si primaria din Corbu depun eforturi sustinute pentru ridicarea gradului de urbanitate al localitatii. Numai in ulti
>> Mai multe obiective de investitii in curs de executie vor imbunatati infrastructura localitatilor componente.
Consiliul local si primaria din Corbu depun eforturi sustinute pentru ridicarea gradului de urbanitate al localitatii. Numai in ultima perioada s-au reabilitat 5 km de drumuri, a fost renovata o cladire a scolii si tot aici s-au facut imprejmuiri si s-au reamenajat si dotat laboratoarele de fizica si chimie, a fost imbunatatit iluminatul public, s-au toaletat principalele cladiri si spatii publice si altele. Pe masa de lucru a administratiei locale sunt in diverse faze de executie si alte obiective de larg interes. Se vor moderniza inca 3 km de drumuri in Corbu si Vadu, se va construi o noua gradinita si un nou corp al scolii cu 4 sali de clasa si grupuri sanitare in interior, vor fi amenajate rampa de colectare selectiva a deseurilor si altele.
Din pacate mai sunt doua probleme care le dau localnicilor mari batai de cap. Una dintre ele o reprezinta alimentarea cu apa potabila.
Pentru imbunatatirea calitatii apei primaria a achizitionat o instalatie de tratare a apei cu raze ultraviolete. Apoi impreuna cu RAJA va cauta noi surse de finantare pentru extinderea retelelor de aductiune, cresterea capacitatii de pompare si preluarea de catre intreprinderea specializata a tuturor instalatiilor de alimentare. z


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.