Vaticanul a suspendat sambata un inalt prelat dintr-un post- cheie al Sfantului Oficiu dupa ce televiziunea italiana a difuzat „confesiunea“ sacerdotului, a carui identitate era protejata, in care acesta isi marturiseste practicile homos
Vaticanul a suspendat sambata un inalt prelat dintr-un post- cheie al Sfantului Oficiu dupa ce televiziunea italiana a difuzat „confesiunea“ sacerdotului, a carui identitate era protejata, in care acesta isi marturiseste practicile homosexuale, afirmand ca nu se simte „pacatos“ din acest motiv.

In cadrul interviului, preotul adaugase ca a ales anonimatul pentru a nu fi sanctionat de superiorii sai, data fiind „actuala pozitie ferma a Bisericii catolice in chestiunea celibatului sacerdotal si a homosexualitatii“.

De asemenea, postul TV „La 7“ difuzase si imagini in care respectivul sacerdot ii facea avansuri unui tanar in biroul sau chiar din sediul Vaticanului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.