„Fara foc nu iese fum“ spune o vorba din batrani. Toate au un inceput, cu alte cuvinte. Da, si dosarul de coruptie al celor doi fosti ministri ai agriculturii are un inceput. Fireste, o sa spuneti ca este logic sa aiba un inceput. Dar ca
„Fara foc nu iese fum“ spune o vorba din batrani. Toate au un inceput, cu alte cuvinte. Da, si dosarul de coruptie al celor doi fosti ministri ai agriculturii are un inceput. Fireste, o sa spuneti ca este logic sa aiba un inceput. Dar care este acest inceput era intrebarea.

Potrivit ultimelor informatii, asa cum rezulta din dosar, dar si dupa cum spun unele voci, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pornit dosarul sesizandu-se din oficiu, si nu de pe vreun post de televiziune asa cum s-a intamplat in cazul ministrului justitiei Tudor Chiuariu.

Sesizarea din oficiu a avut la baza o interceptare a omului de afaceri Gheorghe Ciorba, cunoscut drept denuntator de meserie. Se stie ca acesta mai are doua dosare penale, unul pe rolul instantei, altul, in faza de urmarire penala. Era inevitabil ca acesta sa nu pice intr-o convorbire. Era de asteptat ca acesta sa aiba „coada“. Era firesc ca procurorii sa-l mai asculte. Asa a cazut Muresan in plasa intinsa lui Ciorba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.