„Sunt convins ca, daca pana pe 25 octombrie Parlamentul nu va vota Legea votului uninominal, presedintele va convoca un referendum in aceasta privinta“, a declarat, la sfarsitul saptamanii, presedintele PD  Emil Boc in fata celor pe
„Sunt convins ca, daca pana pe 25 octombrie Parlamentul nu va vota Legea votului uninominal, presedintele va convoca un referendum in aceasta privinta“, a declarat, la sfarsitul saptamanii, presedintele PD Emil Boc in fata celor peste 1.000 de membri de partid reuniti la Casa Sindicatelor din Iasi. Alaturi de Boc au mai fost prezenti Vasile Blaga, Cezar Preda, Sorin Frunzaverde, precum si Elena Udrea. Presedintele Traian Basescu a avertizat Parlamentul ca, daca Legea privind votul uninominal nu va fi adoptata pana la 25 octombrie, va convoca referendum pe aceasta tema in aceeasi zi cu alegerile pentru Parlamentul European, programate in 25 noiembrie. Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea referendumului cu amendamentul deputatului PSD Eugen Nicolicea, conform caruia daca referendumul national este convocat in aceeasi zi cu alegerile, acestea se amana automat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.