Fiul unui lider PD din judetul Satu Mare a fost admis la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Somes“ (ISU) Satu Mare, unde a depus o diploma falsa de bacalaureat, intrucat acesta este inca elev in clasa a XII-a la seral, la un liceu
Fiul unui lider PD din judetul Satu Mare a fost admis la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Somes“ (ISU) Satu Mare, unde a depus o diploma falsa de bacalaureat, intrucat acesta este inca elev in clasa a XII-a la seral, la un liceu din municipiu. Potrivit Mediafax, fiul liderului filialei PD din orasul Tasnad, Ioan Calin Astalas, in varsta de 27 de ani, a fost declarat admis pe un post de sofer, cu grad de subofiter, la concursul care a avut loc in 30 septembrie la ISU Satu Mare, dupa ce la primul concurs, organizat in 13 august, a fost respins. Potrivit sefului ISU Satu Mare, colonelul Gheorghe Stramb, Ioan Calin Astalas a obtinut nota 10 la proba sportiva si 8 la cea teoretica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.