Trei asociatii de protectie a animalelor au organizat, sambata, un mars de protest pe strazile Galatiului, cerand autoritatilor sa stopeze uciderea cainilor si pisicilor fara stapan din municipiu, transmite corespondentul NewsIn. In jur de 70 de mem
Trei asociatii de protectie a animalelor au organizat, sambata, un mars de protest pe strazile Galatiului, cerand autoritatilor sa stopeze uciderea cainilor si pisicilor fara stapan din municipiu, transmite corespondentul NewsIn. In jur de 70 de membri, majoritatea copii si tineri, ai Departamentului "Salvati Animalele", ai Asociatiei "Liga necuvantatoarelor" si ai Asociatiei "Ajutati-l pe Labus" din Galati au inceput marsul in zona centrala, la ora 10.00. Dupa ce au inaintat pe strada Domneasca, una dintre principalele artere din municipiu, au trecut prin fata Primariei si au oprit in fata sediului Prefecturii judetului Galati. Protestatarii au scandat lozinci impotriva autoritatilor administratiei locale, in special impotriva municipalitatii, acuzand oficialitatile ca tolereaza si incurajeaza uciderea cainilor si a pisicilor fara stapan din municipiu, ca solutie de eradicare a animalelor comunitare. "Opriti masacrul animalelor!", "Criminalilor!", "Ne-ai promis si ne-ai ucis!" sau „Cu bucata me a de paine/Am hranit un om si-un caine/Cainele ma recunoaste/Omul nu ma mai cunoaste" sunt doar cateva dintre scandarile care s-au auzit, sambata dimineata, pe strazile Galatiului. De asemenea, iubitorii de animale au cerut autoritatilor sa aplice solutii civilizate in gestionarea problemei cainilor comunitari, precum vaccinarea, castrarea si adapostirea lor in padocuri, si sa accepte ajutorul asociatiilor de protectie a animalelor.

Spitalul de urgenta, raiul maidanezilor


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.