O firma a investit 600.000 de euro pentru amenajarea unui tirg imobiliar permanent in Bucuresti.

  

Firma Strategic Business a anuntat ca expozitia va avea 2.000 de metri patrati si 72 de standuri. "Am inchiriat

O firma a investit 600.000 de euro pentru amenajarea unui tirg imobiliar permanent in Bucuresti.

Firma Strategic Business a anuntat ca expozitia va avea 2.000 de metri patrati si 72 de standuri. "Am inchiriat pentru doi ani o fosta hala industriala in zona Dimitrie Cantemir. Am transmis deja scrisori de invitatie la tirg pentru 30 de dezvoltatori si 20 de agentii imobiliare. Credem ca tirgul va fi deschis incepind cu 10 noiembrie", a spus administratorul firmei, Nicu Stanciu, citat de MEDIAFAX. Dupa ce termenul de doi ani va expira, firma va muta tirgul intr-un spatiu mai mare, de circa 5.000 de metri patrati.

In centrul expozitional va fi amenajata o zona pentru conferinte, de 300 de metri patrati, destinata lansarilor de produse sau pregatirii agentilor imobiliari. De asemenea, firma va elabora o harta a Bucurestiului si a sectorului Ilfov cu toate proiectele imobiliare, inca din faza Planului Urbanistic Zonal, informatii care vor fi obtinute de la comisiile de urbanism. "Din datele noastre sint in curs de realizare peste 200 de proiecte pe toate segmentele pietei din Bucuresti si Ilfov. Toate aceste proiecte au nevoie de un loc pentru a fi promovate si pentru ca persoanele interesate de acestea sa le gaseasca mai usor", a precizat Stanciu.

Expozantii si vizitatorii tirgului vor avea acces la o biblioteca imobiliara formata din toate publicatiile de profil de pe piata si la o baza de date, care va cuprinde atit informatii despre proiectele prezentate in cadrul tirgului, cit si despre celelalte proiecte de pe piata. Accesul la baza de date care cuprinde informatii despre proiectele expuse in cadrul tirgului este gratuit. Datele despre celelalte investitii imobiliare vor fi disponibile pe baza de abonament, in valoare de 20-30 de euro pe luna. Conform MEDIAFAX, pretul de inchiriere a spatiilor din tirg este de 125 de euro pe metru patrat pe luna, iar contractul de inchiriere se incheie pe minimum doua luni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.