LA Lakers ar scapa astfel de salariul de aproape 90 de milioane de dolari pe care ar trebui sa il achite vedetei NBA.

Proprietarul echipei de baschet Los Angeles Lakers, Jerry Buss, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei "L
LA Lakers ar scapa astfel de salariul de aproape 90 de milioane de dolari pe care ar trebui sa il achite vedetei NBA.

Proprietarul echipei de baschet Los Angeles Lakers, Jerry Buss, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei "Los Angeles Times", ca ar fi dispus sa-l vinda pe jucatorul Kobe Bryant, care mai are de primit 88,6 milioane de dolari pentru cei patru ani de contract.

Kobe Bryant mai are patru ani de contract cu echipa americana, insa Jerry Buss, care detine Los Angeles Lakers de 28 de ani, s-a aratat dispus sa analizeze ofertele pe care le va primi pentru jucator, mentionind ca nu exclude un transfer, in cazul in care termenii acestuia vor fi si pe placul baschetbalistului.

Cotidianul spaniol "Marca" mentioneaza ca, in aceasta vara, Kobe Bryant a cerut sa fie lasat sa plece la o alta echipa, Buss fiind cel care a incercat sa-l convinga sa ramina. "Am incercat sa-i explic lui Kobe cit de mult este dorit la Los Angeles, insa el nu a dorit sa-si schimbe pozitia. Ulterior, i-am spus ca voi incerca sa gasesc cea mai buna solutie pentru mine, respectindu-i si lui dorintele", a declarat milionarul in virsta de 74 de ani.

Starul lui Los Angeles Lakers a intrat in istoria NBA drept al doilea jucator care reusea sa inscrie peste 50 de puncte in patru meciuri consecutive (intr-un meci a realizat un record de 81 de puncte!), dupa Wilt Chamberlain, care a reusit sa inscrie peste 50 de puncte in sapte meciuri consecutive, si cel mai tanar jucator care a atins pragul de 19.000 de puncte in campionatul de baschet nord-american.

Kobe Bryant, marcind 81 de puncte!

http://www.youtube.com/watch?v=qRikrksH8es


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.