Pe de alta parte, Minunea Blonda isi pregateste plecarea din dreapta lui Mititelu, declarind ca el se simte mult mai bine pe gazon decit in birou.

Invitat la un talk-show sportiv, managerul general Ilie Balaci a anuntat ca ar dori sa
Pe de alta parte, Minunea Blonda isi pregateste plecarea din dreapta lui Mititelu, declarind ca el se simte mult mai bine pe gazon decit in birou.

Invitat la un talk-show sportiv, managerul general Ilie Balaci a anuntat ca ar dori sa mai joace macar cinci minute la Universitatea Craiova. "Daca echipa ar fi calificata in cupele europene, fie chiar si in Intertoto, as accepta sa mai intru o data pe teren, macar sa execut o lovitura libera", a spus Minunea Blonda. Chiar daca are 51 de ani, Ilie sustine ca poate ajunge lejer la o forma care sa-i pemita sa imbrace din nou tricoul cu numarul 8 al "Stiintei". "Cit eram prin tarile arabe, ma mentineam usor la 70 kg. Doua ore la antrenament cu echipa, o ora la sala, acesta era secretul. Acum am mai pus ceva pe mine, dar pot da jos usor kilogramele in plus", s-a laudat Printul, una dintre legendele fotbalului craiovean, alaturi de Nelu Oblemenco.

Ilie Balaci a anuntat ca va ramine insa in cadrul clubului Universitatea doar daca in urmatoarele etape echipa va dovedi ca se poate bate pentru un loc fruntas. "Daca vrei sa te numesti fotbalist, trebuie sa bati pe Poli Timisoara, pe Dinamo sau pe Steaua. Eu sper ca aceste lucruri sa se intimple, iar acesti copii sa ma oblige sa ramin la Craiova si sa merg la tragerea la sorti in cupele europene la vara. Daca nu, cred ca voi pleca in cazul unei oferte interesante din lumea fotbalului arab", a dezvaluit Balaci. Acesta a explicat si de ce nu ar dori sa mai ramina in Banie: "Cred ca nu mi se potriveste ceea ce fac acum. Mie imi place mai mult in iarba. N-am nimic de reprosat cuiva de la Craiova, dar mie imi place mai mult in iarba. Acolo ma trage ata".

Balaci marcind impotriva Stelei


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.