Inregistrare online a firmelor la ONRC Inregistrarea firmelor la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) se va putea realiza si electronic incepand cu 1 decembrie, a declarat, vineri, in cadrul unui seminar pe tema firmelor mici si mij

Inregistrare online a firmelor la ONRC Inregistrarea firmelor la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) se va putea realiza si electronic incepand cu 1 decembrie, a declarat, vineri, in cadrul unui seminar pe tema firmelor mici si mijlocii, directorul general al ONRC, Eugen Ghiulea. El a mentionat ca numarul firmelor care vor fi inregistrate electronic nu va fi foarte mare deoarece intreprinzatorii romani sunt slab informatizati. El a previzionat ca in trei ani, peste 50% din inregistrarile firmelor se vor efectua online. (NewsIn) Majorare de salarii la companiile monitorizate Guvernul a majorat sumele alocate companiilor monitorizate de Ministerul Economiei si Ministerul Transporturilor, pentru a achita salariile unui numar de angajati care a depasit limita stabilita initial, urmare a intarzierii disponibilizarilor. Fondul total de salarii pe 2007 pentru companiile monitorizate de Ministerul Economiei si Finantelor a fost majorat de la 387,8 milioane lei la 408,5 milioane lei, iar numarul mediu de personal admis in aceste societati a fost suplimentat de la 14.621 angajati la 14.808 posturi. (NewsIn)

Ford ar putea renunta la fabrica de la Craiova Intarzierea finalizarii investigatiei Comisiei Europene (CE) ar putea determina grupul american Ford sa renunte la tranzactia pentru uzina de la Craiova, a declarat presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu. „Nu s-au acordat ajutoare de stat ilegale si nici nu s-a acordat nimic in plus fata de ceilalti care au preluat alte companii de stat. Si la Renault, si la altii s-au acordat aceleasi facilitati", a spus Vacaroiu. (Mediafax)

EFSE vrea dublarea creditelor pentru IMM-uri Fondul European pentru Sud-Estul Europei - EFSE intentioneaza sa isi dubleze in urmatorii cinci ani portofoliul de imprumuturi acordate microintreprinderilor din Romania, la 100 milioane de euro, a declarat directorul de investitii al fondului, Klaus Maurer. El a precizat ca ponderea creditelor acordate microintreprinderilor din sectorul serviciilor a fost de 40%, un nivel similar fiind inregistrat si de cele pentru IMM-urile din sectorul comercial.

Statul mai vede locomotive la Craiova Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, Teodor Atanasiu, spune ca investitorul saudit Al Arrab, care va cumpara Electroputere Craiova, doreste sa continue si sa dezvolte productia de locomotive. Teodor Atanasiu a aratat ca maine va fi semnat contractul de privatizare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.