Lumea fotbalului romanesc saluta ocuparea primelor locuri din clasament de catre echipele din Provincie. Pe la toate colturile nu se mai vorbeste decat de CFR Cluj, FC Vaslui si Unirea Urziceni. Despre ce rezultate senzationale au si despre cat de b
Lumea fotbalului romanesc saluta ocuparea primelor locuri din clasament de catre echipele din Provincie. Pe la toate colturile nu se mai vorbeste decat de CFR Cluj, FC Vaslui si Unirea Urziceni. Despre ce rezultate senzationale au si despre cat de bine le-ar sta la anul in cupele europene. Despre Paszkany, Porumboiu, Dorinel Munteanu, MM Stoica sau Viorel Moldovan. Privind jurnalele sportive, ai impresia ca intregul sezon se rezuma la duelul intre aceste echipe si trioul Steaua-Dinamo-Rapid. Astfel, nu mica este mirarea cand ne aruncam un ochi peste clasamentul Ligii I si vedem, pe locul al treilea, o echipa despre care nu se mai vorbeste nimic: Poli Timisoara. Banatenii sunt la numai trei puncte de liderul CFR in conditiile in care au jucat deja cu Steaua, Rapid, CFR Cluj si FC Vaslui. Stocul stirilor si articolelor pompoase despre Politehnica Timisoara s-a epuizat sezoanele trecute.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.