Autoritatile de reglementare din sectorul european de agricultura ar putea reduce subventiile acordate fermierilor pentru dezvoltarea culturilor de plante utilizate ca materie prima la productia de biocombustibili, dupa cresterea peste asteptari a su
Autoritatile de reglementare din sectorul european de agricultura ar putea reduce subventiile acordate fermierilor pentru dezvoltarea culturilor de plante utilizate ca materie prima la productia de biocombustibili, dupa cresterea peste asteptari a suprafetelor cultivate, transmite Reuters, citat de Mediafax. Subventia pentru dezvoltarea de culturi in scopul productiei de energie a fost introdusa in anul 2004, dupa reformarea masiva a politicii UE in domeniul agricol, in anul precedent. Prin alocarea subventiei unice de 45 de euro la un hectar de teren cultivat, UE vrea sa incurajeze productia de materie prima pentru biocombustibili. Intre culturile vizate se numara cele de sfecla-de-zahar, cereale si plante oleaginoase, precum rapita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.