Euroalegerile la TV

Camera Deputatilor a decis, marti, ca vor fi interzise atat prezentarea de catre televiziuni a sondajelor de opinie in timpul campaniei electorale pentru euroalegeri, cat si prezentarea de sondaje la iesirea de la urne,
Euroalegerile la TV

Camera Deputatilor a decis, marti, ca vor fi interzise atat prezentarea de catre televiziuni a sondajelor de opinie in timpul campaniei electorale pentru euroalegeri, cat si prezentarea de sondaje la iesirea de la urne, inainte de incheierea procesului de vot. Deputatii au acceptat in acest sens un amendament al deputatului PSD Florin Iordache la una dintre ordonantele emise de Guvern pe tema alegerilor europarlamentare, adoptata, marti, de plen.Amendamentul a fost admis si de comisia de cod electoral. Camera Deputatilor a adoptat doua din cele patru ordonante emise de Guvern pe tema alegerilor europarlamentare si anume ordonantele de urgenta nr1/2007 privind unele masuri pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European si 15/2007 privind unele masuri referitoare la alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2007 . Alte doua ordonante pe aceeasi tema au fost, in schimb, respinse de deputati pe motiv ca nu mai au obiect, prevederile lor fiind preluate in alte acte normative. Camera Deputatilor este camera decizionala in cazul acestor ordonante.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.