Lipsa unui sprijin politic al autoritatilor locale si regionale alaturi de reformele in desfasurare vor continua sa reprezinte constrangeri pentru predictibilitatea finantelor publice pentru mai multe state est-europene, printre care si Romania, potr
Lipsa unui sprijin politic al autoritatilor locale si regionale alaturi de reformele in desfasurare vor continua sa reprezinte constrangeri pentru predictibilitatea finantelor publice pentru mai multe state est-europene, printre care si Romania, potrivit Standard&Poor's. In aceste tari, totusi, reformele ar trebui, treptat, sa ofere o mai buna vizibilitate a acestor politici pe termen mediu, in ceea ce priveste distributia veniturilor si responsabilitatilor la nivel local. "Imbunatatirea credibilitatii este generata de schimbari in sistemele de finante publice. Pe viitor, ne asteptam ca aceste sisteme din Europa de Est si America Latina sa sprijine din ce in ce mai mult aceasta credibilitate", a declarat, intr-un comunicat, Felix Ejgel, analist la S&P.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.