Peste 54% din romani prefera sa cumpere locuinte intr-un imobil nou si doar 31,7% sunt dispusi sa se mute intr-un imobil vechi. Conform unui studiu realizat de compania imobiliara Realtime, pentru 13,9% din respondenti nu are importanta in ce fel de
Peste 54% din romani prefera sa cumpere locuinte intr-un imobil nou si doar 31,7% sunt dispusi sa se mute intr-un imobil vechi. Conform unui studiu realizat de compania imobiliara Realtime, pentru 13,9% din respondenti nu are importanta in ce fel de imobil achizitioneaza o locuinta. Potrivit Realtime, cele mai multe persoane au ales imobilele noi pentru ca acestea dispun de spatii de parcare si locuri pentru petrecerea timpului liber. Un alt studiu, realizat de Biroul de Statistica al UE - Eurostat, releva, insa, situatia de fapt: doar 7% din bucuresteni spera sa gaseasca in Capitala apartamente de calitate la preturi rezonabile. Spre comparatie, circa 26% din locuitorii din Budapesta si 22% din Sofia considera ca pot gasi o locuinta buna la preturi accesibile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.