Premierul Tariceanu a declarat ca a hotarat sa isi mentina increderea in ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, respectand principiul prezumtiei de nevinovatie, dar a aratat ca acesta nu va fi "acoperit" daca acuzatiile procurorilor se confirm
Premierul Tariceanu a declarat ca a hotarat sa isi mentina increderea in ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, respectand principiul prezumtiei de nevinovatie, dar a aratat ca acesta nu va fi "acoperit" daca acuzatiile procurorilor se confirma si va fi obligat sa se retraga din Guvern. Premierul a aratat insa ca are serioase semne de intrebare in cazul ministrului, referindu-se la faptul ca adresa trimisa lui Remes de catre Departamentul National Anticoruptie, in care se mentioneaza ca ar fi vorba de primire de foloase necuvenite, este semnata de procurorul sef al DNA, Daniel Morar, conducatorul unei institutii aflate in subordinea procurorului general Kovesi. Totodata, Tariceanu a atras atentia Parchetului ca face o grava eroare daca permite scurgerea informatiilor in presa inainte ca persoana vizata sa ajunga in instanta si a apreciat, din acest motiv, ca Procuratura doreste doar sa-l transforme pe Remes intr-un condamnat. El a mai precizat ca intreaga situatie este o componenta a unei lupte politice in care "anumite persoane in Romania" incearca sa foloseasca instrumentele justitiei pentru o lupta politica.
        


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.