Raiffeisen Banca pentru Locuinte va avea un nou vicepresedinte, in persoana directorului departamenului operatiuni-tranzactii din cadrul bancii, Heribert Josef Kailbach, dupa ce a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei, potrivit unui comunicat al
Raiffeisen Banca pentru Locuinte va avea un nou vicepresedinte, in persoana directorului departamenului operatiuni-tranzactii din cadrul bancii, Heribert Josef Kailbach, dupa ce a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei, potrivit unui comunicat al institutiei.
Astfel, Heribert Josef Kailbach, care a inceput colaborarea cu RBL in luna aprilie, va prelua atributiile lui Hans-Jurgen Ruble si va coordona directia de distributie si departamentul de marketing. RBL este prima banca de economisire-creditare din sistemul bancar romanesc, fiind infiintata in iunie 2004.
Institutia de credit avea, la sfarsitul anului trecut, active de aproape 75 de milioane de euro, in crestere cu peste 85%, avansul fiind generat in principal de majorarea depozitelor clientilor, si estimeaza pentru acest an o majorare la 135 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.