Monopolul rusesc al gazelor naturale, Gazprom, a anuntat ieri ca vanzarile si profitul inregistrate in primul trimestru din 2007 au depasit estimarile, la aceasta performanta contribuind si desfiintarea fondului sau de pensii, relateaza Reuters, cita
Monopolul rusesc al gazelor naturale, Gazprom, a anuntat ieri ca vanzarile si profitul inregistrate in primul trimestru din 2007 au depasit estimarile, la aceasta performanta contribuind si desfiintarea fondului sau de pensii, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Compania a transmis ca profitul net din primul trimestru s-a ridicat la 217 miliarde ruble (8,7 miliarde dolari), fata de cele 191 miliarde ruble, obtinute in aceeasi perioada a anului precedent. Veniturile, calculate conform standardelor internationale de raportare financiara IFRS, au crescut in primul trimestru la 612 miliarde ruble (24,47 miliarde dolari), de la 586 miliarde ruble, in primele trei luni ale lui 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.