Camera Deputatilor Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor a aprobat ieri un proiect de lege care prevede ca prepararea si comercializarea de produse tip fast-food sa fie interzise in scoli, in vederea reducerii obezitatii la copii. Con
Camera Deputatilor Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor a aprobat ieri un proiect de lege care prevede ca prepararea si comercializarea de produse tip fast-food sa fie interzise in scoli, in vederea reducerii obezitatii la copii. Conform proiectului, in categoria de produse fast-food intra hamburgerii si cartofii prajiti si alimente precum produsele de patiserie, biscuitii, napolitanele, ciocolata, inghetata, bomboane, covrigi sau sucuri acidulate. Proiectul de lege  mai prevede ca statul va fi obligat sa asigure circa un litru de apa potabila zilnic pentru fiecare elev din unitatile de invatamant, cantitate care va fi suplimentata in functie de sezon prevederile sale fiind valabile pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat si particulare, inclusiv crese autorizate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.