La data de 5 septembrie, Cristian Cioaca a sesizat politia in legatura cu disparitia sotiei lui. Cioaca sustinea in sesizarea depusa la politie ca Elodia a plecat la serviciu in data de 30 august, in jurul orei 8:00, dupa ce s-au certat.

Politistul sustine ca nu si-a sunat sotia timp de doua zile. Cand a inceput sa o sune, Elodia nu a mai raspuns la nici unul dintre telefoane. Cioaca sustine ca pana la data de 5 septembrie nu a mai reusit sa ia legatura cu aceasta.

Organele de ancheta sustin ca telefoanele Elodiei nu au mai functionat din 29 august, ora 16:24.   Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia bonei copilului a€¢ Declaratia amantei a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ "Mi-a distrus fiica" a€¢ Comoara din prapastie