Undeva printre cele trei ceasuri rele ale zilei de marti, neapasata suplimentar si de cifra 13, se gasesc si clipe de fericire pentru unii dintre semenii nostri manifesti activi in ale melomaniei.

In conditii meteo total nefavorabile, soar
Undeva printre cele trei ceasuri rele ale zilei de marti, neapasata suplimentar si de cifra 13, se gasesc si clipe de fericire pentru unii dintre semenii nostri manifesti activi in ale melomaniei.

In conditii meteo total nefavorabile, soarele s-a hotarat sa se iveasca pe ulita Happy Music SRL. Acolo l-a rasarit nimeni altul decat CNA-ul, prin decizia unanima de licentiere audiovizuala a doi boboci muzicali, probabil la fel de fericiti ca si firma ce ii detine: Mynele TV si Musiklub.

Cum orice proiect serios e musai sa aiba in spate un aprofundat studiu, efectuat intre aceleasi granite ale seriozitatii, expertiza de piata, sta la temelia demersului lui Costi Ionita, cel care detine majoritar fraiele activitatii in societatea initiatoare. Si piata tineretului romanesc, ce sta cu urechile holbate si ochii ciuliti in asteptarea evenimentului cultural pe ecranele posturilor muzicale se prezinta procentual astfel: 50% manele, 40% house-clubbing la alte genuri muzicale incolonandu-se ramasitele aritmetice ale intregului.

A venit vremea citatului, pun ghilimele si transciu. Costi Ionita: "Cererea de licenta pentru Mynele TV se justifica prin faptul ca vreau sa dau oamenilor aceste nise de muzica de petrecere, ceea ce nu inseamna manele. Aceasta felie de public nu am inventat-o eu si nu am creat-o eu, ea exista.". Parca m-am mai linistit, da' promit sa raman vigilent in continuare. Ce nu-mi pica bine, da' deloc, e corelarea nisei mentionate de muzician cu ai "cincizecilasuta" de mai sus. Maestre, putina concentrare, aia-i ditamai pestera...

Visul culturii feliate, sau nisate, dispare subit in momentul in care vine vorba de estimarile incasarilor. Sa trecem la lucrativ, Pe luna, incasarile se vor situa undeva in jurul a 45.000 de euro, din publicitate desigur. Asteptam in continuare estimarile in ceea ce priveste venitul in locatia noastra actuala, adica pe pamant astfel incat sa destupam sampania profitabilitatii atunci cand investitia de 150.000 de euro va fi amortizata.

Incheiere. Cum altfel decat cu un efort vizionar. Ce planurui de viitor aveti?
Costi Ionita: "Eu vreau sa fac videoclipuri, sa difuzez videoclipuri in care sa investesc bani si calitate. Exista aceasta felie de public destul de semnificativa si nu-mi permit sa fiu snob si sa-i dispretuiesc, trebuie sa le dau ceea ce isi doresc. Consider ca ar putea sa se regaseasca in acest post pe care doresc sa-l realizez"

Cere si ti se va da! Unii dintre noi n-au cerut dar cu siguranta vom avea parte de acelasi tratament: o sa primim. Si ce-o sa mai primim....




Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.