PROPUNEREA PC

Ministrul liberal al Muncii, Paul Pacuraru, considera oportuna si necesara propunerea liderului conservator Dan Voiculescu de formare a "Frontului  pentru democratie" avand in componenta PNL, PC si PSD. "Propunerea
PROPUNEREA PC

Ministrul liberal al Muncii, Paul Pacuraru, considera oportuna si necesara propunerea liderului conservator Dan Voiculescu de formare a "Frontului  pentru democratie" avand in componenta PNL, PC si PSD. "Propunerea unui front de aparare a democratiei nu este intamplatoare. Aceasta propunere incearca sa raspunda atacurilor la adresa democratiei, care sunt de domeniul evidentei si care se produc din partea presedintelui Traian Basescu si a prietenilor domniei sale. Noi credem ca o astfel de propunere este binevenita, pentru ca trebuie sa raspunda la un pericol. Stiti foarte bine ca toate dictaturile incep marunt, intai sunt controlate serviciile, apoi procurorii si partidele", a declarat Pacuraru, marti, la Targoviste. El a precizat ca PNL nu a dat inca un raspuns, dar propunerea lui Dan Voiculescu "se intalneste cu ingrijorarile pe aceeasi tema formulate de liderii PNL".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.