Italianul va conduce astazi primul antrenament al juvetilor.

Nicolo Napoli a ajuns aseara la Craiova, dupa un zbor cu peripetii. Italianul, care urmeaza sa semneze un contract de antrenor cu Stiinta a ratat cursa de Romania de ieri d
Italianul va conduce astazi primul antrenament al juvetilor.

Nicolo Napoli a ajuns aseara la Craiova, dupa un zbor cu peripetii. Italianul, care urmeaza sa semneze un contract de antrenor cu Stiinta a ratat cursa de Romania de ieri de la prinz fiind nevoit sa astepte ora 16.00, pentru a se imbarca. "Am avut probleme cu biletul si am fost nevoit sa mai astept citeva ore. Oricum, voi ajunge la Craiova, iar daca totul este in regula, miine (astazi - n.r.) voi conduce antrenamentele. Imi cer scuze, nu mai pot sa vorbesc", a spus ieri la ora 15.30 Nicolo Napoli, aflat la imbarcare pe aeroportul din Milano. Conform unor surse din cadrul clubului Universitatea Craiova, Napoli va primi o oferta de a antrena pana in vara Universitatea Craiova, urmind ca acesta sa aiba drept de prelungire a contractului si de renegociere in functie de performanta echipei in acest sezon. Aceleasi surse sustin ca Napoli ar urma sa primeasca 70.000 de euro pana in vara, plus un bonus daca echipa prinde un loc de cupa europeana. Azi noapte urmau sa fie puse la punct toate detaliile colaborarii dintre Adrian Mititelu si Nicolo Napoli. In cazul in care cei doi se vor intelege, linga Napoli urmeaza sa ajunga si doi antrenori secunzi, plus un preparator fizic. In aceste conditii, Daniel Mogosanu, actualul antrenor interimar al Stiintei va fi trimis sa pregateasca echipa-satelit. Aceeasi soarta ar putea-o avea si cei doi preparatori fizici aflati in prezent la echipa, germanii Korompai si Wolf, insa este putin probail ca acestia vor accepta sa lucreze la o echipa de judet. Singurul supravietuitor ar putea fi antrenorul cu portarii, Stefan Crisan, dar nici situatia acestuia nu este clarificata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.