Parintilor Elodiei le-au secat ochii de plans. Calvarul prin care trec e mai mult decat poate duce inima unui parinte. De la sfarsitul lunii august, nu mai stiu nimic nici de de fiica lor, nici de nepotelul Patrik.

"Vreau sa-mi gasesc fata
Parintilor Elodiei le-au secat ochii de plans. Calvarul prin care trec e mai mult decat poate duce inima unui parinte. De la sfarsitul lunii august, nu mai stiu nimic nici de de fiica lor, nici de nepotelul Patrik.

"Vreau sa-mi gasesc fata. Cum o fi, vie sau moarta, vreau sa o gasesc", spune, printre suspine, Emilia Ghinescu. Inima ei de mama simte ca s-a intamplat ceva grav. "Pentru mine, Cioaca este omul care mi-a distrus fiica. Iar el nu poate sa-mi demonstreze, cu probe, ca altul a facut asta", sustine mama Elodiei.

Cel mai important indiciu pentru ea este schimbarea brusca de comportament a ginerelui. "Cu doua zile in urma (n.r. - inainte de ziua disparitiei) au fost la noi. Au mancat, au povestit, s-au jucat cu copilul. Iar imediat dupa ce Elodia a disparut, nu-mi mai raspundea la telefona€¦"


La fel de tare o doare si faptul ca sotul Elodiei o impiedica sa ia legatura cu nepotelul ei. "Nu vor sa mi-l dea (n.r. - bunicii paterni) nici macar la telefon. Si a crescut sub ochii mei. La sfarsit de saptamana, de obicei, la noi venea sa stea Patrik. Plang cand ma gandesc ce-o face el acum, unde doarme, ce mananca. Nu zic ca nu-l iubesc si acei bunici, dar la noi are conditii mai bune. N-are de ce sa stea copilul la ei! Il muta de colo-colo, ca pe un bagaj, cand la Uda, unde n-au nici apa, cara cu butoaiele, cand la Albota, unde se traieste ca acum 100 de ani. Stiti cat de istet e baiatul? Vorbeste folosind niste cuvinte complicate, de ramai mirat. Ce-o face el acum, saracutul?", se intreaba mama Elodiei si incepe iar sa planga.


Parintii Elodiei au, de ieri, un avocat care-i reprezinta. Le-a fost greu sa aleaga persoana, caci daca Cristian Cioaca a fost nevoit sa-si caute un aparator in Pitesti, in cazul lor "toti din baroul Brasov s-au oferit sa ne ajute", spune mama Elodiei.   Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia bonei copilului a€¢ Declaratia amantei a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ Comoara din prapastie  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.