Senatorii au admis, in sedinta de plen de marti, cu 56 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si doua abtineri, cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu privind Legea Camerelor de Comert, care solicita. Propunerea de reexaminare trimisa

Senatorii au admis, in sedinta de plen de marti, cu 56 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si doua abtineri, cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu privind Legea Camerelor de Comert, care solicita. Propunerea de reexaminare trimisa de presedinte a fost admisa de senatori, dupa ce actul normativ fusese corectat la comisia de specialitate in acord cu solicitarea lui Traian Basescu.     

Senatorul Serban Mihailescu (PSD) a declarat, in timpul dezbaterilor, ca grupul senatorial pe care il reprezinta va sustine noul raport al comisiei de specialitate, apreciind temeiul cererii de reexaminare inaintate de presedintele Traian Basescu.    

Seful statului preciza in cererea de reexaminare ca legea creeaza o inechitate fata de persoanele fizice si juridice care trebuie sa plateasca o taxa pentru informatiile cerute Registrului Comertului, intrucat actul normativ prevedea eliberarea gratuita a datelor pentru Camerele de Comert.     
Legea are caracter ordinar, iar Senatul este prima Camera sesizata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.