Turismul de business si cel de conferinte ar putea sa mentina pe linia de "plutire" activitatea unui hotel de patru stele din statiunea Mamaia, una dintre putinele unitati de cazare care va fi deschisa si pe timpul iernii. Aceasta este strategia pe care mizeaza directorul general al unitatii de cazare, Mirela Mihalcea. "Ne bazam, la iarna, pe turismul de business si pe cel de conferinte si team-building-uri. Nu stiu daca vom avea profit pe perioada de iarna. Sper sa fim macar pe zero, si tot e bine, pentru ca angajatii au de munca pentru intregul an si este bine si pentru intretinerea cladirii, faptul ca ea nu va sta inchisa pentru cateva luni", a mai spus Mihalcea, referitor la hotelul Laguna.
Compania Gold Consult a deschis recent acest hotel cu 34 de camere in statiunea Mamaia, clasificat la patru stele, in urma unei investitii de aproximativ 3,5 milioane de euro. Hotelul, numit Laguna, are un restaurant cu 60 de locuri, o terasa cu 80 de locuri, sala de conferinte cu 30 de locuri, sala de fitness si sauna.
"Hotelul este construit pe o structura cumparata de la niste investitori care nu reusisera sa o finalizeze. Pana in vara anului viitor ne propunem sa mai investim 350.000 de euro pentru a deschide in vecinatatea hotelului si o baza de agrement nautic, care va cuprinde salupe, scutere si sky-jet-uri", a declarat pentru Mediafax Mirela Mihalcea.
Aceasta a adaugat ca proprietarii hotelului, un grup de investitori romani, intentioneaza ca in urmatorii ani sa suplimenteze capacitatea de cazare a unitatii cu inca un corp de cladire, care va include intre 30 si 40 de camere. Hotel Laguna este una dintre cele mai noi unitati de cazare din statiunea Mamaia, care beneficiaza de o priveliste de vis oferita de mica laguna a lacului Siutghiol.