Cum adica nu se primesc "atentii"? Despre ce institutie poate fi vorba?

Ne enerveaza de pe-acum lamentarile ce vor veni in cazul unui esec suferit sambata de echipa nationala de fotbal in fata Olandei.
Ne enerveaza ca in pietele agroalimentare din Bucuresti nu prea mai sunt producatori autentici, locul acestora fiind luat de "intermediari" (suntem finuti) care maresc artificial preturile. Si cum ne aflam in plina perioada de pus muraturia€¦  
Suntem din ce in ce mai nervosi cand vedem cum se lucreaza in tara asta cu cetateanul. Mai deunazi, un echipaj de politie solicitat la miezul noptii pentru ca era mare galagie la etajul X n-a putut rezolva cazul pentru simplul motiv ca blocul respectiv avea interfon si oamenii legii n-au vrut sa deranjeze locatarii pentru a ajunge la apartamentul cu pricina. Locatari care si asa nu puteau dormi din pricina bairamului. Ce ziceti de asta?
Ne enerveaza ca termenul de raspuns la o cerere adresata catre una dintre institutiile statului, de 30 de zile, se metamorfozeaza in 60 sau 90 de zile, dupa caz, fara ca functionarii publici sa aiba vreo problema.