Anchetatorii care se ocupa de cazul avocatei Elodia Ghinescu, care a disparut in urma cu o luna, au descoperit, ieri, o uniforma de politist cu pete de sange si insemnele IPJ Brasov, intr-o rapa de pe marginea drumului dintre Poiana Brasov si Rasn
Anchetatorii care se ocupa de cazul avocatei Elodia Ghinescu, care a disparut in urma cu o luna, au descoperit, ieri, o uniforma de politist cu pete de sange si insemnele IPJ Brasov, intr-o rapa de pe marginea drumului dintre Poiana Brasov si Rasnov. De asemenea, intr-unul din buznarele uniformei au fost gasite si fotografii cu avocata, iar cativa metri mai incolo au fost descoperite fete de perna si un bilet de avion pe ruta Dubai - Bucuresti. Toate probele vor fi trimise la un laborator criminalistic pentru o expertizare completa.
Potrivit Mediafax, anchetatorii au suspiciunea ca uniforma apartine politistului Cristian Cioaca, sotul avocatei, iar petele de sange ar putea fi ale femeii. "Toate obiectele gasite au fost ridicate pentru conservare in vederea prezentarii acestora anchetatorilor. Urmeaza ca expertiza sa confirme sau nu daca este sangele Elodiei Ghinescu, dar nu pot comenta mai multe deoarece cercetarile sunt conduse de catre procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Oricum , cautarile vor continua", a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IJP Brasov. La randul sau, politistul Cristian Cioaca, suspectat ca ar fi omorat-o pe femeie a declarat, citat de Mediafax: "Nu pot sa va spun nimic. Eu nu am nici o treaba in circul asta care se intampla prea urat. Totul este prea ostentativ. Nu mai stiu ce sa cred". Intrebat daca hainele gasite in rapa sunt ale lui, Cioaca a spus doar: "Nu am nici o treaba cu asta". (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.