DNA ancheteaza modul in care au fost cheltuiti aproape jumatate de milion de euro, destinati recalificarii militarilor disponibilizati de reforma din Ministerul Apararii. Desi faptele sunt clare, inca nu au fost identificati vinovatii. Fostul minist
DNA ancheteaza modul in care au fost cheltuiti aproape jumatate de milion de euro, destinati recalificarii militarilor disponibilizati de reforma din Ministerul Apararii. Desi faptele sunt clare, inca nu au fost identificati vinovatii. Fostul ministru Codrut Seres (foto) este, deocamdata, martor in dosar. Fostul ministru al economiei, Ioan Codrut Seres, a fost audiat ieri dimineata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar in care acestia cerceteaza felul in care Academia Tehnica Militara a cheltuit 400.000 de euro proveniti din fonduri europene nerambursabile sau partial rambursabile. Anchetatorii au demarat cercetarile privind aceste fonduri in REM (sunt cercetate anumite fapte, fara a fi inculpate - inca - persoane), in momentul in care Ministerul Integrarii Europene a solicitat sistarea programelor si returnarea sumelor investite.

In anul 2002, Ministerul Integrarii Europene si Academia Tehnica Militara au semnat un prim contract in valoare de 59.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.