Descoperirea a fost facuta ieri, in jurul pranzului, de catre echipele de anchetatori care au rascolit toate zonele impadurite si accidentate de langa Brasov. Hainele constau in cateva elemente ale uniformei de politist pline de sange, in care se af
Descoperirea a fost facuta ieri, in jurul pranzului, de catre echipele de anchetatori care au rascolit toate zonele impadurite si accidentate de langa Brasov. Hainele constau in cateva elemente ale uniformei de politist pline de sange, in care se aflau mai multe fotografii in care apare avocata Elodia Ghinescu, sotul acesteia, Cristian Cioaca, si mai multi prieteni ai femeii disparute. Mai mult, langa uniforma politistii au gasit mai multe cutii de bijutetii goale, precum si cateva carti. Surse judiciare prezente la fata locului sustin ca in zona cu pricina se mai aflau cateva fete de perna, un bilet de avion pe ruta Dubai-Bucuresti si un prosop. Lucrurile au fost ridicate si urmeaza sa fie expertizate pentru a se stabili daca sangele de pe uniforma ii apartine Elodiei Ghinescu.

Hainele si bunurile ce par a fi ale Elodiei Ghinescu, avocata disparuta din Brasov pe data de 30 august, au fost gasite de politistii si jandarmii care au periat, timp de mai multe saptamani, imprejurimile muntoase ale Brasovului. Ieri, in jurul pranzului, anchetatorii au gasit uniforma de politie aruncata intr-o r&a circ;pa situata la o distanta de 3-4 kilometri de Poiana Brasov, pe drumul catre Rasnov, la 15 metri de carosabil.

Uniforma prezenta urme de sange, iar in buzunar au fost gasite mai multe fotografii in care apare atat Elodia Ghinescu, impreuna cu prieteni de-ai ei, cat si politistul Cristian Cioaca, sotul disparutei, principalul suspect in dosarul de omor calificat instrumentat, in acest caz, de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General.
Imediat dupa descoperire, la fata locului au ajuns ofiteri din cadrul IPJ Brasov, precum si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, iar de la Bucuresti a plecat imediat la fata locului procurorul criminalist Marius Iacob, cel care coordoneaza aceasta ancheta. Anchetatorii au fost extrem de rezervati cu privire la amanunte despre aceasta descoperire. Deocamdata, nu au facut niciun fel de precizare cu privire la modul in care uniforma si bunurile Elodiei au putut ajunge la locul cu pricina. Lucrurile urmeaza sa fie inventariate ca probe, sa fie expertizate si, abia dupa aceea, sa se poata spune ca au sau nu legatura directa cu politistul Cioaca.

Suspectul: 'Este o facatura>>
Contactat telefonic de catre reporterii ziarului „Gardianul“, politistul Cristian Cioaca ne-a declarat: „Este o facatura. Nu am nicio legatura cu bunurile gasite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.