Elementul-cheie sesizat de bona: a disparut cutitul de bucatarie. Cioaca i-a spus ca l-a aruncat

Bona lui Patrik, baiatul de numai 2 ani si 9 luni al sotilor Cioaca, i-a cunoscut pe acestia in anul 2005 printr-o verisoara. Timp de un an, b
Elementul-cheie sesizat de bona: a disparut cutitul de bucatarie. Cioaca i-a spus ca l-a aruncat

Bona lui Patrik, baiatul de numai 2 ani si 9 luni al sotilor Cioaca, i-a cunoscut pe acestia in anul 2005 printr-o verisoara. Timp de un an, bona a venit la copil in fiecare dimineata de luni pana vineri cu o intrerupere de cateva zile in care copilul era dus la parintii ei sau ai lui.

La sfarsitul lunii iulie 2007, Elodia si Cristian i-au spus bonei ca pleaca in concediu in Italia o saptamana impreuna cu alte personae. Dupa ce s-au intors din Italia cei doi au plecat la mare cu copilul si cu fratele Elodiei. La o saptamana dupa ce s-au intors de la mare, Elodia i-a spus bonei ca va pleca in Dubai impreuna cu o prietena. Bona l-a intrebat pe Cristian de ce nu merge si el in Dubai, iar acesta i-a raspuns ca persoana care i-a facut chemare Elodiei nu ii poate sustine financiar pe amandoi si de aceea nu merge.

Elodia s-a intors la data de 26 august din Dubai. In timpul acesta copilul a stat la mama Elodiei, de unde urma sa fie luat acasa a doua zi. In dimineata zilei de 28 august, bona s-a dus la sotii Cioaca acasa de dimineata, ca de obicei unde a gasit-o pe Elodia cu copilul. Cand a plecat la serviciu aceasta a rugat-o pe femeie sa dezghete un pui si sa-l gateasca.

Bona declara ca a transat puiul cu un cutit de bucatarie de culoare crem cu manerul din lemn pe care l-a si spalat ulterior si l-a pus in sertar. A plimbat copilul. A plecat acasa imediat ce a venit Elodia la pranz de la serviciu. A doua zi dimineata (n.r. - in ziua crimei) bona a venit cum era firesc la sotii Cioaca unde l-a gasit si pe Cristian, care s-a oferit sa o conduca pe Elodia la serviciu. Pe la pranz, Cristian s-a intors acasa, a luat ceva din dormitorul lor si a plecat inapoi.

Bona a plimbat copilul, iar cand a revenit, pe la ora 17:30, a gasit-o pe Elodia singura. A vorbit cu ea aproximativ jumatate de ora, apoi a plecat acasa. Atunci a fost ultima oara cand bona a vazut-o pe Elodia. Intr-una din zilele acelea, Elodia i-a spus acesteia ca Cristian il va duce pe copil la mama lui la Pitesti.

Joi, 30 august, in timp ce se indrepta catre casa sotilor Cioaca, bona a fost sunata de Cristian care i-a spus sa pregateasca copilul ca-l duce la Pitesti la parinti. Cand a venit sa ia copilul, bona l-a intrebat pe Cristian daca il insoteste pana la Pitesti. A refuzat-o. Apoi i-a spus ca o suna cand aduce copilul. Aceasta i-a atras atentia lui Cristian inainte sa plece sa aiba grija de hainele copilului, ca Elodia este pretentioasa. Cristian a rugat-o sa-l scuteasca de pretentiile Elodiei, cu care i-a marturisit ca de altfel s-a si certat.

Dupa 4 zile de la plecarea acestuia cu copilul la Pitesti, bona a fost sunata de mama Elodiei care a intrebat-o daca a vazut-o. Bona s-a interesat la asistenta Elodiei care i-a marturisit ca nu o mai vazuse de pe data de 29 august.

La data de 7 septembrie bona l-a sunat pe Cristian. Acesta i-a spus ca pleaca la Pitesti, ca nu stie nimic de sotia lui si ca i-a reclamat disparitia la politie. Peste patru zile l-a sunat din nou ca sa-si recupereze lucrurile lasate acasa la cei doi soti. Dupa ce si-a luat lucrurile, politistii care perchezitionau casa au chemat-o din nou acolo sa-i puna cateva intrebari. Aceasta le-a spus politistilor ca lipseste din casa cutitul cu care transase ea puiul la cererea Elodiei cu cateva zile in urma. Din baie, de pe polita de langa oglinda lipsea un cosulet din nuieluse in care Elodia isi tinea rujuri si rimeluri. Nici perdeaua de la cabina de dus nu mai era aceeasi pe care o aveau ei inainte sa plece in Italia. Inainte era alba cu buline albastre, iar cea noua era crem cu imprimeuri. Din cea de-a doua baie lipseau cateva prosoape galbene si albastre cu care stergeau copilul. Din noptiera de langa pat lipseau cateva parfumuri. Iar de dupa usa lipsea un geamantan negru pe care cei doi aveau de regula asezate cutii de incaltaminte.

De fata cu politistii, bona l-a intrebat pe Cristian ce a facut cu cutitul din bucatarie, iar acesta i-a raspuns ca l-a aruncat pentru ca avea manerul stricat. Ulterior acesta i-a spus ca nu stie ce a facut cu el.

Bona a mai precizat ca Elodia nu pleca niciodata de acasa fara sa anunte sau sa sune sa intrebe de copil. Bona a mai precizat ca Elodia ii daduse 7.000 de euro pe care sa-i dea mamei ei, ce reprezentau contributia ei la cumpararea garsonierei in care isi avea cabinetul.    Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia amantei a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ "Mi-a distrus fiica" a€¢ Comoara din prapastie  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.