Hainele, fotografiile si cartile gasite au relansat ancheta, anuntand deznodamantul

Anchetatorii au continuat ieri sa perie zona dintre Rasnov si Brasov, unde au descoperit luni la pranz haine de politist si fotografii cu avocata disparuta
Hainele, fotografiile si cartile gasite au relansat ancheta, anuntand deznodamantul

Anchetatorii au continuat ieri sa perie zona dintre Rasnov si Brasov, unde au descoperit luni la pranz haine de politist si fotografii cu avocata disparuta. Urmele au fost gasite de un caine condus de un jandarm brasovean intr-o rapa care tinea loc de gropa de gunoi dupa ce, conform comisarului Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IJP Brasov, se mai facusera cercetari in zona respectiva in ultima saptamana, fara a se gasi nimic.

Politistii au gasit aici un sac menajer in care se aflau o pereche de pantaloni si o camasa de vara cu incrisurile IPJ Brasov. Anchetatorii suspecteaza ca hainele i-ar putea apartine lui Cristian Cioaca si au precizat ca acestea par a fi stropite cu sange, dar nu se pot pronunta in aceasta privinta pana la efectuarea expertizei de catre laboratorul criminalistic de la Bucuresti.

Alaturi de uniforma s-au mai descoperit cateva carti de povesti pentru copii, mai multe obiecte de uz caznic, o factura a unor lucruri cumparate din Dubai si un formular de plata on-line pentru un bilet de avion in Dubai. In buzunarele uniformei politistii au declarat ca au descoperit mai multe fotografii cu Elodia Ghinescu, dar si cateva fire de par. Intr-una dintre fotografii Elodia este alaturi de o prietena, in alta apare intr-un grup de persoane, iar restul sunt imagini care infatiseaza mai multe persoane.


Anchetatorii au precizat ca sacul menajer in care s-au gasit aceste obiecte era identic cu cel gasit la perchezitia efectuata in portbagajul masinii lui Cristian Cioaca. De asemenea, astfel de saci negri, din plastic, s-au mai descoperit si in apartamentul politistului suspectat de omor calificat.


Procurorul Marius Iacob, seful Sectiei de Urmariri Penale si Criminalistica de la Parchetul ICCJ, a declarat ca, deocamdata, nu vor fi luate masuri impotriva politistului Cristian Cioaca. Cercetarile pentru descoperirea trupului avocatei brasovene, conduse de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte, vor continua de sambata in Covasna, dupa ce investigatiile din Arges nu au avut nici un rezultat. Ieri, Cristian Cioaca a fost chemat la Brasov pentru a i se lua probe de saliva.    Five oa€™clock cu Cioaca si cu avocatul sau a€¢ Dosarul de presa al unei posibile crime a€¢ Prima declaratie a lui Cristian Cioaca a€¢ Declaratia asistentei avocatei a€¢ Declaratia bonei copilului a€¢ Declaratia amantei a€¢ Plangerea lui Cioaca a€¢ Martor dupa pozele de la tv a€¢ Premiera in justitie a€¢ Violare cu perversiuni verbale a€¢ Vie sau moarta, stii unde e? a€¢ Momentele posibile ale crimei a€¢ "Mi-a distrus fiica"   


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.