Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a prelungit pana pe 13 noiembrie termenul ofertei de preluare a 6,68% din capitalul Kandia-Excelent de catre Vantas International, potrivit comunicatului transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti. Actionarul maj
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a prelungit pana pe 13 noiembrie termenul ofertei de preluare a 6,68% din capitalul Kandia-Excelent de catre Vantas International, potrivit comunicatului transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti. Actionarul majoritar al producatorului de dulciuri Kandia-Excelent, compania Vantas International LTD, a lansat pe 5 septembrie oferta publica de preluare a unui pachet de 6,68% din actiunile Kandia-Excelent, pentru suma de 23,27 milioane lei. Oferta urma sa se desfasoare pana pe 16 octombrie, dar CNVM a aprobat prelungirea termenului acesteia pana pe 13 noiembrie. Prospectul de oferta publica a fost avizat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare in data de 29 august.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.