In cazul avocatei din Brasov, disparuta in urma cu mai bine de o luna, au aparut noi indicii. Anchetatorii au descoperit luni, in apropiere de Poiana Brasov, intr-o prapastie, o uniforma de politist plina de singe, dar si citeva poze ale Elodiei Ghin
In cazul avocatei din Brasov, disparuta in urma cu mai bine de o luna, au aparut noi indicii. Anchetatorii au descoperit luni, in apropiere de Poiana Brasov, intr-o prapastie, o uniforma de politist plina de singe, dar si citeva poze ale Elodiei Ghinescu. Probele au fost trimise la un laborator pentru a vedea daca singele este cel al femeii.

Simbata si duminica, politistii, insotiti de ciini, au examinat toata zona dintre Brasov si Arges, in cautarea trupului avocatei, unde se banuia ca sotul femeii, Cristian Cioaca, ofiter de politie, ar fi putut abandona cadavrul. Surse apropiate anchetei spun ca barbatul este principalul suspect si nu exclud varianta ca el sa o fi transat, intrucit in locuinta acestora s-au gasit mai multe pete de singe pe pereti.

Politistul Cristi Cioaca a anuntat disparitia femeii pe 5 septembrie. Potrivit anchetatorilor si declaratiilor unui martor chemat de catre acestia la fata locului, in apartamentul lui Cioaca au fost gasite urme de singe pe peretii si covorul din dormitorul celor doi soti, precum si pe usa din hol. Aceleasi surse sustin ca s-au descoperit pete de singe si in masina lui Cioaca. (G.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.